Catering kiezen lastig?

Provincie: Tips Plaats: - Nog geen recensies
Catering kiezen lastig? uit heeft helaas nog geen uitgebreide vermelding op Kiescatering.nl. Wel kunt u via ons contact opnemen met Catering kiezen lastig?. Ook kunt u een recensie schrijven over Catering kiezen lastig?

Catering kiezen lastig? Dat lijkt al snel zo. In Nederland zijn ruim 1.500 cateraars. De variatie is enorm. Er zijn bedrijfscateraars maar ook hele kleine eenmanszaakjes. Qua aanbod is er dus zeker iets te kiezen.

Dan hebben we ook nog kwaliteit. Helaas ontvangen we op Kiescatering zeer regelmatig recensies van mensen die uiteindelijk niet tevreden waren met hun cateraar. Als vaakst worden zaken als hygiene en prijs/kwaliteit genoemd. Hoe voorkomt u dit? Drie tips

1. Vraag referenties

Sommmige mensen vinden dit lastig, maar doe het gewoon: vraag de cateraar waar je een recensie van hebt gekregen om een referentie van een andere klant. Doet hij moeilijk of begint hij tegen te stribbelen dan kan dit een teken zijn dat er iets niet goed zit.

2. Prijs / kwaliteit

Er zijn helaas nog steeds veel cateraars die geen specifieke offertes maken, en dus allerlei zaken niet meerekenen die uiteindelijk wel op de factuur belanden. Daarbij zijn er nogal wat cateraars die niet echt goed kunnen rekenen: zo leveren ze bij een bestelling voor 20 personen eten voor ongeveer 10. Vooraf kunt u dit natuurlijk niet weten, maar een algemene tip is: klaag direct, dan kan de cateraar er nog iets aan doen. Als u achteraf klaagt dan kan de cateraar niets meer aan de situatie veranderen. Nog beter is het om het gehele menu goed door te nemen.

3. Vraag niet het onmogelijke

Een buffet voor 80 personen met drie gangen is iets heel anders dan borrelhapjes voor 20 collega’s. Houdt hier rekening mee: een eenpitter zal dolblij zijn met de eerste opdracht, maar vraag ook na of ze hier genoeg ervaring mee hebben.

Contactgegevens

We hebben de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer:

Website:

Emailadres:

© 2013 Kiescatering.nl | concept en realisatie Growindigital